Skip to content
Bianca Del Rio - Support: Sherry Vine

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Bianca Del Rio
Glitter

RuPaul’s Drag Race vinderen Bianca Del Rio kommer til Danmark – vaxxed, waxed og klar til at uddele punchlines

Comedy Queen Bianca Del Rio indtager Danmark på sin kommende Unsanitized Comedy Tour – hav håndspritten klar, for selvom pandemien er nået til vejs ende, er Bianca Del Rio først lige begyndt og er klar til at bringe sin excentriske unsanitized humor til DR Koncerthuset 14. juni.

Bianca Del Rio, der til hverdag går under navnet Roy Haylock, er med sine fine smilehuller og retro glam en charmerende, men samtidig knivskarp Drag Queen og komiker, der ikke er bange for at chokere og skubbe til folks humoristiske grænser.

Hun er blevet døbt “the Joan Rivers of the Drag World” af The New York Times, for der er ikke noget, som Bianca ikke tør at sige – og som den selvudnævnte ”clown in a gown” er hun hurtig til at påpege, at hun selv er den største joke af dem alle.

“I like to draw the line, turn around, cross it and snort it.” –  Bianca Del Rio

Netop den knivskarpe timing og politiske ukorrekthed sikrede hende sejren i sjette sæson af RuPaul’s Drag Race, hvor hun blev seriens internationale breakout-stjerne. Blot få år efter tog hun på verdensturné, og hun skrev sig ind i historiebøgerne med sin fjerde af slagsen It’s Jester Joke i 2019, som den første drag queen nogensinde til at headline en totalt udsolgt Wembley Arena i London.

Dette forår annoncerede Del Rio opfølgeren til toursuccesen med sin Unsanitized Comedy Tour. Unsanitized er en fræk reference til både Covid-19 og Del Rios egen comedystil, og vil blandt andet tage fat på hendes tanker om nogle turbulente år:

We’ve experienced a global pandemic, a new president, Kim K. wearing that outfit to the Met Gala … We’ve got a lot to deal with,”- Bianca Del Rio

Vi glæder os til at deale og grine af det hele med hende, når hun indtager DR koncerthuset 14. juni 2022.