Skip to content
BLACKPINK
BLACKPINK WORLD TOUR [BORN PINK]

Den globale sensation BLACKPINK kommer til Danmark for første gang

Planetens mest populære pigegruppe kommer til Danmark på deres BLACKPINK WORLD TOUR [BORN PINK] og besøger Royal Arena 15. december i år.

Kalder alle K-pop fans! En af historiens mest succesfulde K-pop grupper, BLACKPINK, er endelig klar med deres længeventede andet studiealbum BORN PINK, der udkommer 16. september, og i dag annoncerer den sensationelle pop-gruppe deres verdensturné, der bringer dem til Danmark for allerførste gang denne december.

BLACKPINK, der udgøres af JISOO, JENNIE, ROSÉ og LISA, har redefineret det globale poplandskab siden de brød igennem tilbage i 2016, og har bjergtaget hele kloden med deres solide popsange og karisma. Populariteten er massiv, og den rekordsættende gruppe er ustoppelige med blandt andet den mest subscribede artistkanal på YouTube med over 75 millioner følgere og ligeledes et svimlende antal følgere på deres sociale medier.

Gruppen skrev for nyligt historie, da de i august udgav singlen “Pink Venom” fra deres kommende album. Sangen debuterede som nummer 1 på Spotifys top globale sang chart med 7,9 millioner streams indenfor de første 24 timer. På YouTube opnåede den officielle musikvideo 100 millioner views – hurtigere end nogen anden kvindelig gruppe nogensinde – med 86 millioner views indenfor de første 24 timer. Med over nu 245 millioner views, var det den største YouTube-debut i 2022. BLACKPINK er ligeledes indehaver af to Guiness World Records, de var den første K-pop pigegruppe, der har været på plakaten til Coachella, og de har status som den mest fulgte pigegruppe på Spotify.

Den 25. oktober lyder så startskuddet til BLACKPINKS verdensturné i Texas og i slut november går turen til Europa, hvor gruppen endelig maler Danmark sort og pink, når de indtager København og Royal Arena torsdag 15. december.

Billetsalget starter fredag 16. september kl. 10

Er du tilmeldt vores nyhedsbrev – eller tilmelder dig inden onsdag 14. september kl. 24 HER kan du få adgang til All Things Live presale, der starter torsdag 15. september kl.10.

OBS: Af sikkerhedsmæssige årsager er der følgende begrænsninger for adgang til koncerten:

1) SIDDEPLADSER/SEATED: Du skal være minimum 8 år for at komme ind til koncerten og være på en siddeplads.

2) STÅPLADSER/FLOOR: Er du under 12år skal du være i følge med en voksen over 18 år for at få adgang til ståpladserne.

2) STÅPLADSER/FLOOR: Er du over 12 år kan du være på gulvet uden følgeskab af en voksen.

Max. 4 billetter pr. kunde. Dørene åbner kl. 18.00

Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Servicecenter på tlf: 38481633. Ledsager til kørestolsbruger er gratis, såfremt ledsageren kan fremvise gyldigt ledsagerkort.