Skip to content
Clipping
Clipping. + support: YUNGMORPHEUS og Evicshen

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Clipping. rapper dig gennem splatter og gore

Den 28. november hvisler mørket om kap med horror-effekterne, mens Clipping. fylder Loppen med deres eksperimenterende rap.

Den eksperimenterende trio, rapperen Daveed Diggs og producerne William Hutson og Jonathan Snipes forstår om nogen at skabe historier og universer, der opsluger dig som lytter. Clipping. har tidligere fundet inspiration i science fiction, men har på deres seneste udgivelser bevæget sig over i horror-genren. Mandag aften 28. november inviterer de til en aften i mørkets tegn i København, hvor de sender de splatter og gru gennem Loppens højtalere – du kan godt begynde at få ståpels!

I horror-genren er sequels notorisk kendte for at være lemfældige. I Scream 2 bliver det understreget ved en gennemgang af succes-kriterierne for at skabe en succesfuld to’er. Flere skal dø end i etteren, dødsscenerne er altid større – mere blod og splatter; et regulært bolsje-blodbad. Og du må aldrig antage, at morderen er død. Med deres seneste fuldlængde album, Visions of Bodies Being Burned, vingede Clipping. af i alle tjekboksene for succes i horror-genren.

Visions of Bodies Being Burned skulle være udkommet kort tid efter There Existed an Addiction to Blood, da sangene var klar og fordelt, men så kom der en global pandemi i vejen og opfølgeren måtte vente lidt.

Albummet byder på 16 skræmmende historier forklædt som rapsange. De trækker på inspiration fra Ernest Dickerson, Clive Barker, Shirley Jackson, Three 6 Mafia, Bone Thugs-N-Harmony og Brotha Lynch Hung.

I juli udgav trioen, CLBBNG Vol. 1, en samling af dance-remixes af fire af deres egne numre.