Skip to content
Common Ground Festival
Common Ground Festival 2022

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Common Ground – En helt ny musikfestivaloplevelse i hjertet af København

Common Ground Festival er sommerens nye festival med fokus på at bringe internationale navne til Danmark på tværs af genrer, og festivalen bringer et alsidigt udvalg af artister til en og samme scene for at skabe en helt unik liveoplevelse, hvor alt fra punk og grime over psych til hyperpop og meget mere vil spille under samme tag til august.

Festivalens første år afholdes helt bevidst som en mindre affære på KPH Volume, hvis helt særlige æstetik og beliggenhed kommer til at bidrage til festivalens DNA, og som giver mulighed for at præsentere artister i langt mere intime rammer, end de normalt vil kunne opleves i.

Dog er det på det tredages musikprogram, at festivalen i særdeleshed får lov til at skille sig ud fra andre festivaler i Danmark.

Fredagens hovednavn, Parquet Courts, bringer deres hæsblæsende punkede rockenergi til Vesterbro med deres første koncert i Danmark siden 2019. Bandet er som skabt til at spille denne type koncerter, der uden tvivl bliver sveddryppende og euforisk. De får selskab af CASISDEAD, en af Englands mest indflydelsesrige og gådefulde rappere, og Berwyn, en NME Award-vinder, der ubesværet flyder igennem soulfyldt sang og hjertefyldte rim.

Lørdag forvandler indie-pop heltene fra Metronomy, der netop har udgivet deres syvende album Small World, KPH Volume til ét stort dansegulv. Samme dag er det muligt at opleve det banebrydende popfænomen Dorian Electra, samt Donny Benét, den australske kejser af finurlige pophymner og basgange, der går lige i dine love-handles.

Det hypede tyrkiske psych-pop ensemble, Altin Gün, vender retur til Danmark efter deres seneste komplet udsolgte koncert på Bremen Teater i 2021, og lægger lyd til den perfekte søndag med deres laiback grooves. Festivalens soniske rejse fuldendes af den canadiske singer-songwriter Tess Parks’ tilbagelænede psych rock, og Pink Siifu, der presser den sidste saft ud af publikum med en dosis af sin punk, hip-hop og RnB eleksir.

Common Ground Festival 2022 løber af stablen, imens vores hovedstad er i fuldt sensommerflor fra 12.-14. august og præsenteres i samarbejde med et håndplukket udvalg af passionerede partnere. Vi er stolte af at have Depanneur, en allround lokal favorit inden for både drikkevarer, bageri og delikatesser, med som festivalens hovedsponsor. Flankeret af Politiken som festivalens mediepartner, er Common Ground Festival sat i verden til at danne grundlag for liveoplevelser til legesyge musikelskere i alle afskygninger.