Skip to content
Dagny
Dagny

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Norsk pop-brag i VEGA – Dagny kommer til København

Glæd dig til fængende og veldrejede popmelodier, når Dagny får Lille VEGA til at danse næste år, hvor hun besøger København på sin Eu Tour 2024 9. April.

Siden gennembruddet med singlen “Backbeat” fra debut EP’en Ultraviolet i 2016, har Dagny etableret sig som en af de største stjerner i Norge. Streamingtallet ligger på over en milliard, hun sælger arenaer ud i sit nordiske hjemland og resten af Europa, og har mere end to millioner månedlige lyttere på Spotify.

Dagny udgav i 2020 sit længeventede debutalbum Strangers/Lovers, som af norsk presse blev beskrevet som: “some of the finest modern pop music in 2020. Not only in Norway, but globally as well.” og medier som The Guardian, Billboard, Nylon og BBC Music fulgte trop og vurderede albummet til at være: “one of 2020’s most convincing debuts.”.

Udover egne sange, har den den norske sangfugl også lånt sin vokal og sangskrivningstalenter ud til navne som Kygo, Katy Perry, Lemaitre, Steve Aoki, The Wombats, Crystal Fighters, og hun har lavet singlen Pretty i selskab med sin landskvinde Astrid S.

Dagny arbejder i øjeblikket på opfølgeren til debutalbummet, og har tidligere besøgt Danmark, hvor hun blandt andet fik hele Nordsjælland til at danse en varm sommerdag på Musik i Lejet. Til næste år står den endelig på et glædeligt gensyn med Dagny, men inden hun tager hul på sin Europa tour, står den på en perlerække af festivaler, prominente supportjobs for Sting og Olly Murs samt hendes til dato største koncert i hjemlandet, i Oslo Spektrum til efteråret.