Skip to content
Dara O Briain - So, Where Were We?

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Oplev den irske comedy-personlighed Dara O Briain, når han med sine intelligente one-liners og on-stage-banter gæster Koncertsalen med showet ’So, Where Were We?’. Kendt fra et hav af britiske tv-programmer, som børnebogsforfatter og ikke mindst et talent for at underholde; Dara O Briain er en lynhurtig performer med forunderlige fortælleevner.

Dara O Briain står som en af de helt store personligheder på den engelsktalende comedy-scene og nu kan han igen opleves på dansk jord, når han gæster Koncertsalen.

Efter 180 timers optræden med showet Voice of Reason, meddelte Dara, at han var klar til en pause. Men nu er han tilbage på tour, og han har ingen planer om at stoppe igen. I stedet vil Dara i sit nye show So, Where Were We? holde sig fra at nævne det sidste halvandet år (for Jesus, hvem vil gerne høre om det..), og til gengæld komme med sin sædvanlige blanding af historier, one-liners og on-stage-banter.

Daras show bliver det første i DR Koncerthuset, men ikke i Danmark. Tidligere har han udsolgt Bremen Teater, hvor også et ekstra show fandt sted.

Dara O Briain fik sit comedy-gennembrud omkring årtusindskiftet og har siden turneret det meste af verden med sine shows. Han har skabt sig et navn som et af de mest genkendelige ansigter på britisk tv, som vært på BBC Twos ‘Mock The Week’, ‘Stargazing Live’, ‘Robot Wars’, Daves ‘Go8Bit’ og Comedy Centrals reboot af quizshow-klassikeren ‘Blockbusters’. Mange kender ham også fra hans medvirken som gæst i quizprogrammet QI. Herudover har han udgivet tre børnebøger, den seneste i 2020 med titlen ’Is There Anybody Out There?’.