Skip to content
Death Cab For Cutie

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Indieheltene Death Cab For Cutie besøger København med nyt album

De amerikanske indiepionerer parkerer tour taxaen i København næste år, hvor de besøger Den Grå Hal med deres kommende album Asphalt Meadows 5. marts.

Death Cab for Cutie har siden starten af 00’erne været et af de mest toneangivende bands på den internationale indie-scene. Da Death Cab For Cutie i 2005 udgav deres femte album Plans, der blandt andet indeholder den akustiske ballade ”I Will Follow You Into the Dark”, opnåede de platin-certificering i USA og lå desuden placeret på Billboards albumhitliste i næsten et helt år. Gennem karrieren har bandet hevet hele otte Grammy-nomineringer hjem, senest for albummet Kintsugi i 2015.

Bandet har med forsanger Ben Gibbards karakteristiske stemme i spidsen været soundtrack til eller nævnt i flæng i nogle af periodens allerstørste serier og film. Deres musik og status som band spillede blandt andet en stor rolle i serien The O.C. fra 2003, hvilket hjalp bandet med at bryde igennem til mainstream-publikummet.

I 2022 er Death Cab fortsat aktuelle hos indieelskere verden over. Bandet har i løbet af året udgivet en række anmelderroste nye singler fra deres kommende nye album Asphalt Meadows, deres tiende af slagsen, som udkommer 16. september. Sidst gruppen besøgte Danmark var i 2019 med en komplet udsolgt koncert i Store VEGA, som blandt andet indbragte dem en firestjernet anmeldelse hos GAFFA.

Danske fans kan glæde sig til kærligt gensyn med de voksne indiedrenge, når taxaen ruller ind i Den Grå Hal i København til marts.