Skip to content
Donny Benet
Donny Benét + support: Tomode

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Han er ældre, mere betænksom og klogere. Han har rejst verden rundt, hvor han har set nogle ting. Tiden går, men den tidsløse, elegante, sofistikerede mand Donny Benét modnes som de finere ting i livet. Mere end et årti efter verden først faldt for hans charme, tager Benét sin skæbne på egne skuldre med sit nye album Infinite Desires, der er hans mest komplette musikalske statement indtil videre.

Sangene på dette album er legende og potente. Passionerede og selvsikre. Benét taler om romantik, men han taler også om respekt. Han taler om intimitet og tilfredsstillelse, men også om samtykke. Og han bringer det hele til live med det samme opvisning af muskuløs musikalitet, der har elektrificeret og draget publikum over hele kloden i årevis.

Sæt en nål hvor som helst på et kort, og du vil sandsynligvis finde Donny-fans. Fra Prag til Portland, Bratislava til Brooklyn, kender de hans navn, og de ved, hvad han repræsenterer. Her er en mand, der overskrider grænser med glatte beats, dybe grooves og tekster, der taler ind i vores mest grundlæggende ønsker.

Udgivelsen af ​​Infinite Desires falder sammen med lanceringen af Benéts pladeselskab, ​​Donnyland Records, en modig ny retning for den karakteristiske, forførende entertainer. Det nye mærke giver Donny magten til at bevare den ikoniske lyd, han har bygget siden 2011 og giver ham mulighed for at følge sin kreative vej langt ud i fremtiden.

Sørg for at slutte dig til Donny og hans band, når de optræder med Infinite Desires og alle dine yndlings Benét-bangers.