Skip to content
Eric Andre
Eric Andre

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Eric Andre kommer til Danmark!

Eric Andre er komiker, skuespiller og ikke mindst vært for Adult Swims hitserien, The Eric Andre Show, som vendte tilbage i sommer med en sjette sæson. Serien har gennem sin levetid taget internettet og late-night talkshow-verdenen med storm. Efter at have markeret sig som gennemprøvet standupkomiker, besluttede Andre sig for at prøve kræfter med late-night-talkshows tilbage i 2012. Resultatet var næsten en selvfølgelig, hvor han i bedste Andre-stil satte eget præg på et format, der historisk har været meget organiseret og forudsigelig. I modsætning til sine kolleger, Jimmy Fallon eller Conan O’Brien, sætter Andres ubarmhjertige og konstant overdrevne humor nogle af hans gæster på The Eric Andre Show i situationer, de aldrig troede, de ville ende i.

Det er ikke blot gennem The Eric Andre Show at stjernen har opnået sin store succes. Han har blandt andet medvirket i alt fra podcasts, som Bombing with Eric Andre og været stemmeskuespiller i store blockbuster animationsfilm, heriblandt den nye version af The Lion King og The Mitchells Vs. The Machines.

Han udgav sin første standup special Legalize Everything på Netflix i 2020, som modtog roser hos en bred skare af anmeldere ved premieren, og han har ligeledes skrevet, produceret og medvirket i komediefilmen Bad Trip på Netflix, der blev den mest sete film i verden på platformen, i den første uge efter dens premiere.

Nu har danske fans muligheden for at komme helt tæt på comedyfænomenet og opleve nok en af USAs mest vilde komikere live på scenen i Amager Bio 7. maj 2024, til et show der bliver både skørt, overdrevet, vildt og helt igennem hysterisk morsomt!