Skip to content
Fat Freddy's Drop
Fat Freddy's Drop
Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Dub, soul, reggae, rock, roots, r’n’b, funk og jazz. New Zealandske Fat Freddy’s Drop er kombinationens mestrer, og der er stort set ikke en genre, der ikke kan klæbes på det farverige ensemble. Denne cocktail går rent ind hos de danske fans, som er så vilde med Fat Freddy’s Drop, at bandet har spillet for fyldte sale herhjemme siden 2010.

Med langt over 1000 shows på bagen, hvor septetten igen og igen demonstrerer deres imponerende liveform, er Fat Freddy’s Drop en musikalsk kraft, der i den grad skal opleves live. Med Saxofon, trompet, trombone, guitar, bas og trommer leverer Fat Freddy’s Drop deres anmelderroste liveshow for ekstatiske publikummer i hele verden.

I modsætning til mange andre bands, bliver Fat Freddy’s sange til i momentet og opbygget på improviserede jams, hvilket der i skrivende stund er kommet otte studiealbum ud af. Deres første, Based on A True Story, blev også til på denne facon, og var den første uafhængige udgivelse, der er gået nr. 1 på den New Zealandske hitliste.

I 2024 er der helt nyt album på vej med titlen BAYS, der vanen tro skal ud og spilles live, og således endnu en gang bringer bandet ud på verdens landeveje. Danske FFD-fans kan glæde sig til meget mere fest med de herlige Kiwis, når de vælter salen i Store VEGA til december næste år.