Skip to content
Gabriel Iglesias
Gabriel Iglesias "Don’t Worry, Be Fluffy Tour"

Fluffy sommer i sigte – stand-up stjernen Gabriel Iglesias kommer til Danmark!

Den populære Amerikanske komiker Gabriel Iglesias er klar til at få publikummer i hele verden til skraldgrine og glemme bekymringerne, når han drager ud på sin Don’t Worry, Be Fluffy Tour. Danske fans kan glæde sig til fluffy besøg til næste sommer, hvor han besøger Royal Arena 19. juni.

Gabriel Iglesias, også kendt som ”Fluffy,” har fået publikummer på hele kloden til at grine i over 20 år. Hans kombination af vild historiefortælling, parodier, skøre vittigheder og karisma har sikret ham fans fra aldersgrupper og baggrunde – hvilket har gjort ham til en af verdens mest populære komikere.

Den mexicansk-amerikanske komikers rejse mod succes begyndte allerede i barndommen, hvor han voksede op i et udsat kvarter i Los Angeles med sin mor og fem søskende. Fra en tidlig alder håndterede han livets udfordringer med en sund dosis humor, og som ung begyndte han at optræde med standup, hvilket han gjorde overalt, hvor han kunne finde et publikum.

Han troner øverst blandt de mest vellykkede amerikanske standupkomikere med sine 412. millioner visninger på YouTube og imponerende 15 millioner fans på tværs af sine sociale medier. Men hans fans elsker ligeledes at se Mr. Iglesias live, hvor han sælger store venues ud i hele verden med sine comedyshows, der er notorisk kendt for at have fuld fart på både humor og charme.

Danmark er ingen undtagelse, hvor han ved sit seneste besøg i 2022 optrådte for en fuld sal i Royal Arena. Til næste sommer lægger han vejen forbi samme sted på touren med sit nye comedyshow, hvor publikum kan glæde sig til at skraldgrine under mantraet Don’t Worry, Be Fluffy.