Skip to content
George Fitzgerald
George FitzGerald

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Den visionære, britiske elektroniske musiker og producer, George FitzGerald, er klar til at eje scenegulvet i Pumpehuset den 4. november 2023. Med sin umiskendelige evne til at indfange og formidle følelser gennem sin musik, er der ingen tvivl om, at det bliver et spektakulært show, som vil ruske op i sanserne en gang for alle.

George FitzGeralds musikalske rejse har været kendetegnet ved en række sensationelle hits, som har været med til at forme den moderne, elektroniske musikscene. Med værker som “Child” og “Full Circle” i bagagen, tvinger han lytterne ind i et dybt og følelsesladet lydlandskab, ligesom albummet “Fading Love” var en stor magtdemonstration i sin færdighed i at skabe sammenhængende, musikalske fortællinger, som maler følelser med lyd og rytme.

Denne sommer har han udgivet sin første EP i over 10 år, og “Not As I”, som EP’en hedder, er blevet beskrevet som en mere intim og stille del af det lydunivers, som FitzGerald bevæger sig i, i et forsøg på at skabe musik, der bevæger sig i rummet mellem klubben og hjemmet.

“I love the album format but I’ve missed being able to make smaller excursions like this into ideas and sounds. I wanted to regain a sense of immediacy in my work and it was so refreshing putting this together in the quiet, dark months at the end of last year,” fortæller han om EP’en.

Live står George FitzGeralds optrædener som en næsten mystisk begivenhed, hvor man drages ind i hans musikalske verden. Her er evnen til at transformere studieoptagelser til pulserende, levende forestillinger intet mindre end magisk. En symbiose af fortryllende melodier og hypnotiske rytmer sammen med lidenskaben for elektronisk musik skaber en atmosfære, der forvandler FitzGeralds koncerter til en autentisk, eksplosiv oplevelse. En oplevelse der altså venter i Pumpehuset den 4. november.