Skip to content
Glasvegas
Glasvegas + support: Roxy Jules

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Glasvegas svøber VEGA i umådelige mængder af rumklang og debuthits

Da Glasvegas for 15 år siden udgav deres selvbetitlede debutalbum, udløste det en stjernestorm hos de engelske anmeldere. Albummet var også nomineret til den prestigefyldte Mercury Prize i 2009.

Ifølge The Times spiddede albummet tidsånden og havde samtidigt emotionel tyngde nok til at være at være langtidsholdbar. Herhjemme gav GAFFA også albummet fuld plade, og følgende roser med på vejen:

“Forventningerne til debutpladen fra Glasvegas har været tårnhøje, og det er en fornøjelse at se dem indfriet, med charmerende skotsk accent på 10 helt igennem flotte 60’er-inspirerede sange, der trækker en linje tilbage til landsmændene i Jesus And Mary Chain. Det er fremragende sangskrivningskunst, og en eminent storladen produktion af forsanger James Allen og Rich Costey, hvis tidligere arbejde med bands som Interpol, Muse og Mew ikke går uhørt hen.”

Bandet bragede ind alle 00’er-indiehjerter med deres særegne lyd og stærke tekster. De gik aldrig på kompromis med deres soniske univers, hvilket indbragte dem fans over hele verden. Deres musikalske kollegaer i hjemlandet Skotland kunne heller ikke undgå at bemærke Glasvegas-indflydelsen, og det resulterede blandt andet i flere tydelige referencer til frontmand James Allens vokal-levering.

I 2021 udkom Glasvegas seneste album, Godspeed. Det er skrevet, produceret og indspillet af James Allen i Glasgow, Stockholm, New York og Los Angeles. De 11 sange handler alle om den samme nat lige ved solnedgang. Det er et fragmenteret portræt af, hvad der sker i løbet af aftenen.