Skip to content
James Bay
James Bay + support: Bonad

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Den engelske hjerteknuser James Bay besøger Danmark til sommer

Singer-songwriteren, der blandt andet står bag megahits som ”Hold Back The River” og ”Let It Go”, bringer fællessang og engelsk charme til Danmark, når han indtager Store VEGA i København med sine storladne folk-rockede og sjælfulde ballader 13. juni 2023.  

James Bays karriere har bevæget sig med kometfart siden starten af 2010’erne, hvor han efter udgivelsen af debutalbummet Chaos And The Calm, som indeholder internationale kæmpehits som ”Hold Back The River” og ”Let It Go” og gik direkte ind som nummer et, har høstet et hav af prisnomineringer og flere milliarder streaminger til sig.

Nogle af periodens største musiknavne fik ligeledes hurtigt øjnene op for den charmerende englænder, der som resultat har bragt Bay med ud på verdens store livescener som support for kæmpestjerner som Ed Sheeran, Taylor Swift og The Lumineers.

I 2022 udgav James Bay sit tredje fuldlængde album Leap – en hjerteblottet samling af håbefulde sange dedikeret til de tætteste personer i hans liv. Med dette album søgte James Bay nye kreative, såvel som personlige grænser og omfavnede det ukendte. Den efterfølgende albumturné bragte ham rundt i hjemlandet England, hvor han spillede for udsolgte venues og festivaler.

James Bay var senest på besøg på i Danmark i 2019 som support for netop Ed Sheeran i Odense, men har ikke været her på egen hånd siden 2016, hvor han ligeledes besøgte Store VEGA. Her kvitterede med fire stjerner og overskriften:

Konstant fællessang med britisk yndling” – GAFFA

Nu er James Bay klar til at genbesøge resten af Europa, hvor danske fans kan glæde sig til igen at bryde ud i euforisk fællessang til hans folk-rockede kærlighedsballader i Store VEGA til sommer.