Skip to content
Kongehuset Bag Kulissen Live

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Kom helt tæt på Kronprins Frederik, Kronprinsesse Mary, Dronningen og resten af den kongelige familie, når podcasten Kongehuset Bag Kulissen, med nogle af Danmarks stærkeste kongehus-kendere bag roret, går live i Hotel Cecil 7. februar.

 ”Vi elsker kongehuset, og vi tror på monarkiet. Det er også derfor, vi tager det, de gør, og det de laver alvorligt og stiller spørgsmålstegn ved deres arbejde.”

Kom med bag de royale murer på Amalienborg, når B.T.s royale korrespondent, Jacob Heinel Jensen, i selskab med Berlingskes kongehus-kommentator, Jakob Steen Olsen, fortæller overraskende anekdoter fra et liv i hælene på Danmarks mest populære familie.

I august i år havde Jacob Heinel Jensens podcast Kongehuset Bag Kulissen premiere på BT, hvor han stiller de mange spørgsmål om den danske Kongefamilie, danskerne gerne vil have svar på; Hvordan foregår det, når man har sine daglige gang i hælene på Kongehusets medlemmer? Hvordan er Dronningen og Kronprins Frederik, når man møder dem i virkeligheden? Hvordan er forholdet mellem Kongehuset og pressen?

 ”Jeg plejer at sige, at jeg dækker Kongehuset kærligt, men kritisk.” – Jacob Heinel Jensen

Spørgsmålene er mange, og til liveshowet vil Jacob Heinel Jensen og Jakob Steen Olsen svare på det hele og tage medlemmerne af Kongehuset under kærlig behandling, og de lover, at de fortæller alt det, folk ikke ved om den Kongelige familie.

Med Kongehuset Bag Kulissen Live kommer publikum helt tæt på og kan se frem til et storslået kongeligt show, når Bremen Teater ruller den røde løber ud til februar.

Kongehuset Bag Kulissen

Kongehuset Bag Kulissen