KSI

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Glæd dig til at opleve den engelske stjerne live i VEGA 8. september

Med milliarder af views på YouTube – og i kølvandet på sit storhittende debutalbum fra 2020, er KSI klar til at indtage verden på ny med sit helt nye album All Over The Place næste år. 

KSI har de seneste år formået, hvad mange social media personligheder kun blot tør drømme om: Nemlig at transcendere sit imperium fra de sociale medier til musikhitlisterne.

Hans karriere startede nemlig på YouTube i 2009, hvor KSI hurtigt fik opbygget sig et stort following via sine gaming-commentary videoer, vlogs og comedy. I 2021 lød følgertallet på svimlende 34 millioner subscribers og over otte milliarder views på tværs af hans kanaler, og han er dermed en af verdens største YouTube-fænomener. I 2019 indtog han andenpladsen på Sunday Times’ liste over Top 100 UK Influencers.

Da KSI i 2015 begyndte at udgive musik, spredte de mange milliarder views sig hurtigt til lyttertal på diverse streamingtjenester, og hans debut soloalbum Dissimulation fra 2020 indtog andenpladsen på UK Albums Chart. Han har derudover haft intet mindre end 12 singler i Top 40 på UK Singles Chart – hvoraf syv af dem er endt i Top 10 og fem i Top 5.

KSI besøgte København i 2019, hvor han besøgte VEGA i selskab med YouTube og rimsmed-kollegaen Randolph på deres fælles New Age Tour, og her spillede den danske YouTube-stjerne Eiqu Miller support.

Han er lige nu aktuel med sit helt nye album All Over The Place, der indeholder prominente features med blandt andet Future, YUNGBLUD, 21 Savage og Polo G – og nu han så klar til at indtage verdens livescener med den nye musik, og danske fans kan glæde sig til opleve KSI i VEGA i efteråret.