Skip to content
Lauren Spencer Smith
Lauren Spencer Smith

Det GRAMMY-nominerede stjerneskud Ingrid Andress besøger Danmark

Den unge canadiske sangerinde, kendt fra blandt andet American Idol, er klar til at tage hele verden med storm på sin kommende mirror tour, der rammer Store VEGA 13. september.

Et af 2022’s helt store gennembrud og lovende talenter i den nye popgeneration er godt på vej til at gøre 2023 til sin helt store milepæl. Den 19-årige singer-songwriter fra Vancouver Island, Canada, har for nyligt udsendt seneste musikalske skud på stammen af hendes karakteristiske følelsesladede pop, med singlen ”Best Friend Breakup”.

Sangen er en anthem til dem, som har prøvet at falde ud med deres bedste venner. Den tilhørende Boni Mata-instruerede musikvideo finder sted i Laurens soveværelse, og understreger det både hjerteskærende og smukke i sangen.

Lauren har haft et imponerende år i 2022, hvor hun opnåede næsten en milliard globale streams. Nummeret ”Fingers Crossed” sendte hende direkte på hitlisterne og indbragte hende RIAA Platin Certificering. I kølvandet fulgte singlerne ”Flowers” og ”Narcissist”, og en række optrædener i TV-programmer som The Tonight Show med Jimmy Fallon, MTV VMAs 2022 og Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve.

Hun blev ligeledes nomineret som Best New Artist og optrådte til People’s Choice Awards 2022, og blev udvalgt af Apple Music som en af deres ”5 Breakthrough Artists Of 2022”. Laurens evne til at sætte ord på sine ufiltrerede følelser, har givet lige så stor genklang som hendes store vokal, og hun har opnået ros for sin alsidighed, der rummer både en vokal fuld af power, detaljeret sangskrivning og skarpe melodier.

Lauren fik i 2023 to nomineringer til JUNO Awards som Artist of the Year og Fan Choice, og vil ligeledes snart introducere sig selv ordentligt for resten af verden med sit kommende fuldlængde debutalbum. Glæd dig til at opleve hende på den kommende mirror tour i Store VEGA dette efterår.