Skip to content
Ludwig Hart - Rust

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Svenske Ludwig Hart har på bare få år (og med en pandemi i vejen) etableret en stor following i hjemlandet. Han udgav sit debutalbum i 2019, som blev en stor succes og ledte til radioairplay på P4 i Sverige, en længere turné, TV-optrædener (TV4 Morgen) og samarbejder med bl.a. Sarah Klang og sangskriver Mauro Scocco.

Han er nu aktuel med sit andet album Paloma, der er blevet velmodtaget i Sverige, og hvorfra singlen “Stuck On You (Purpose of Love, Pt. II)” i øjeblikket roterer på DR P5. På pladen dyrker han sit sublime sangskrivertalent og en klassisk selverklæret ’kører-på-landevejen’-rock, der trækker tråde til kunstnere som Jackson Browne, Fleetwood Mac, Don Henley og The War On Drugs. En international lyd, som betyder, at Ludwig lige nu vokser i både Tyskland og Norden.

I kølvandet på pladen har Hart udgivet singlen “Chasing Gold”.