Skip to content
Paul Kalkbrenner

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Den tyske techno-troldmand skruer op for temperaturen i vinterkulden og bringer TAP1 på kogepunktet, når han besøger det københavnske spillested lørdag 4. december.

Der er en elektronisk oplevelse af de helt store i vente, når Paul Kalkbrenner udfolder sit techno-maskineri i TAP1s rå lokaler.

Sidst Paul Kalbrenner gæstede Danmark tilbage i 2019, fyrede han op under et udsolgt Studie 1 i DR Koncerthuset med en fabelagtig koncert, som Gaffa belønnede med fem stjerner under overskriften: ”Tysklands elektronik-musikmester leverede varen”

”Aftenens koncert var medrivende, drømmende, energetisk og særlig. Alle havde, for anmelderen at se, en super oplevelse og gik glæde fra DR Koncerthuset videre til det københavnske natteliv” – Gaffa

Paul Kalkbrenner udgav i 2018 det anmelderroste album Parts of Life. Albummet var tyskerens femte studiealbum, og den første fuldlængdeudgivelse siden hans major label debut 7 fra 2015, og mixtape-trilogien Back to the Future, 2016.

I 2008 medvirkede Paul Kalkbrenner i en af de mest viste tyske filme nogensinde, Berlin Calling, der med Kalkbrenner i hoverollen som DJ’en Martin ’DJ lckarus’ Krakows fortæller historien om Ickaruses op og nedture i det pulserende Berlin. Filmen, og filmens soundtrack, som er begået af Kalkbrenner, har modtaget stor ros og anerkendelse og har banet noget af vejen for den tyske producers berømmelse.

På denne aften i TAP1 bliver der sat et begrænset antal billetter i salg til en visning af et directors cut af Berlin Calling, inden Paul Kalkbrenner går scenen med sine mesterlige elektroniske produktioner.