Skip to content
Pauline Live 2024

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

PAULINE BRINGER POESI OG FÆLLESSANG TIL AARHUS OG KØBENHAVN

Efter en succesfuld danmarksturné i efteråret 2023, er Pauline nu klar til at indtage Store VEGA og VoxHall i 2024 med sine største koncerter til dato.

Paulines musikalske rejse begyndte med debuthittet “Ny Og Næ” i 2021 og siden med hits som ”Noget For Nogen” og ”SOMMER I DECEMBER” med Burhan G. Det var debutalbummet fra 2022, der for alvor slog benene væk under de danske lyttere og ramte lige i hjertekulen. Hos de danske musikanmeldere fandt det smukke album også sin plads i solen. Blandt andet modtog det fem stjerner af GAFFA, der beskrev det som “En perfekt balance mellem det vilde og voldsomme og det sarte og skrøbelige, der giver kuldegysninger.”

I efteråret 2023 tog Pauline på en 24 koncerter lang intim danmarksturné, der blev en triumf med magiske og intime øjeblikke. Nu går Pauline fra intimkoncert til menneskehav og lader sine storladne sange om ungdom og kærlighed opnå deres fulde fællessangspotentiale.

Oktober 2024 byder på to uforglemmelige aftenener i Store VEGA og VoxHall. Billetter vil være tilgængelige fra mandag d. 11. december.