Skip to content
Petite Noir
Petite Noir

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Melankoli til hjertekulen fra Petite Noir

Den unge angolaner/congoleser Yannick Illunga betegner selv sine musikalske eksperimenter som noirwave. Hans lyd inkorporerer på magisk vis elementer af postpunk og new wave med mørk, melankolsk synthpop.

Under navnet Petite Noir har den talentfulde sangskriver senest udgivet albummet MotherFather, hvor navne som Sampa The Great, Theo Croker og Raphael Futura gæsteoptræder. Albummet præsenterer et væld af genrer og stemninger fra afrobeat til spoken word og sender anerkendende nik til bands som Block Party og TV On The Radio.

På MoterFather bliver alle konventioner sluppet fri på en farverig blomstermark af genrer og udtryk. Summen er et album, der sender lytteren på en musikalske rejse ind i Petite Noirs spraglede univers af synth, pauker, blæser og Illungas mørke croon. Musikmagasinet Clash gav albummet 8 stjerner ud af 10 og skrev:

“His second album ‘MotherFather’ is an exalting place that uncovers a dexterity of faith in a collection of tracks that positions duality as an endless source of freedom and power.”

Albummet dykker ned i tunge eksistentialistiske spørgsmål om tro og tvivl, men det er vejen ud af mørket, der genføder os på ny, ifølge sangskriveren.