Skip to content
Pip Millett
Pip Millett + support: MALU

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Pip Millett plejer din vintertristesse med neo-soul

Pip Milletts debutsingle fra 2018, “Make Me Cry”, starter med et enkelt guitar-riff og et simpelt beat. Henover dette svæver Milletts mørke, soulede stemme. Hun spillede sangen, da hun læste musik på universitetet i London og fik at vide, at den ikke var catchy. Alligevel kickstartede singlen hendes karriere, og den har i dag 20 millioner afspilninger på Spotify.

I de sidste fire år har hun udgivet en håndfuld singler og tre ep’er. Senest har hun udgivet singlen “Downright”, der handler om hendes forhold til depression. Millett er ikke bange for at tage tunge emner op i sin musik, hvilket går hånd i hånd med de følelsesladede neo-soul produktioner.

På trods af de knap så opløftende tekster, tager hendes smukke sange dig i hånden gennem de svære tider. Når vintervejret raser til november, står Pip Millett klar på Ideal Bar-scenen med sin lunende soulstemme.