Skip to content
Ramy Youssef
Ramy Youssef

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Den egyptisk/amerikanske komiker Ramy Youssef, der står bag serierne “Ramy” og “Mo” (Netflix), kommer til Bremen Teater i København den 12. januar med sit nye engelsksprogede comedy show.

Ramy Youssef har opnået stor anerkendelse for serierne “Mo” og “Ramy”, hvilket bl.a. har kastet en Golden Globe for “Best Performance by an Actor in a Television Series – Musical or Comedy” samt to Emmy-nomineringer for “Outstanding Lead Actor in a Comedy Series” og “Outstanding Directing for a Comedy Series” af sig. Han er dertil aktuel med filmen “Poor Things” i øjeblikket, hvor han står overfor Emma Stone, Willem Dafoe og Mark Ruffalo.

Det er dog på stand-up scenen, at Ramy Youssef har sin baggrund, og nu kommer han endelig til Danmark, når han gæster Bremen Teater i København med sit nye engelsksprogede comedy show.