Skip to content
Sam Smith
Sam Smith

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Den engelske popstjerne har netop annonceret ankomsten af sit nye album Gloria, som de drager på tour med i 2023. Danske fans kan også glæde sig til besøg af Sam Smith, der giver koncert i Royal Arena lørdag 29. april.

Sam Smith (de/dem) annoncerede tidligere på ugen sit fjerde album Gloria, som følger i rækken af de massivt succesfulde album Love Goes, The Thrill Of It All og ikke mindst debutalbummet This Lonely Hour, der med singler som ”Too Good At Goodbyes”, ”Stay With Me”, ”I’m Noth The Only One” og ”Dancing With A Stranger (with Normani)” har placeret Smith i toppen af de globale hitlister i løbet af det seneste årti og sikret dem en plads på den internationale popstjernehimmel.

Førstesinglen fra det nye album, ”Unholy (feat. Kim Petras)”, gik viralt allerede inden den udkom 22. september, efter Smith og den tyske stjerne delte en video dansende sammen til nummeret og startede en reel dansetrend på TikTok. ”Unholy” har i skrivende stund opnået over 200 millioner streams, har ligget i toppen af Spotify og Apple Musics globale charts lige siden udgivelsen, og er Sam Smiths ottende number 1 hit.

Gloria vil være ”their boldest statement yet”, og er sat til at udkomme 27. januar – og kun kort tid efter vil Sam Smith drage på en omfattende albumturné og igen pryde verdens livescener. Smith var senest her til lands i 2018, hvor de besøgte Royal Arena med en komplet udsolgt koncert, der i øjeblikke var så bevægende, at både artist og publikum kneb en tåre mod slutningen, og koncerten høstede fem funklende velfortjente stjerner hos Soundvenues anmelder.

Til foråret er de klar til at gøre det igen, når den engelske stjerne forvandler Royal Arena til sit helt eget glitrende og gloriøse univers med sine popbaskere og stille bangers lørdag 29. april.