Skip to content
Scary Pockets
Scary Pockets

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Bandet med verdensrekord i antal bandmedlemmer (200+ gennem årene) er klar til at bringe deres funkfyldte covers af verdenshits til Danmark. Glæd dig til at danse og synge med, når deres all-star hold af verdensklasse musikere indtager Pumpehuset i København 6. februar.

Scary Pockets er efterhånden blevet et musikalsk fænomen med en roterende roster af verdensklasse musikere, der udgiver funkede live fortolkninger af populære sange hver uge. Siden deres første indspilningssession i 2017 har de udgivet over 300 videoer, der er blevet set over 2340 millioner gange i over 540 millioner minutter på YouTube, hvor deres kanal i skrivende stund har over en million subscribers. De samme numre er desuden blevet streamet 117 millioner gange på Spotify, hvor de har 640.000 månedlige lyttere.

Ensemblet er således blevet et populært islæt på internettet, og de har i skrivende stund haft over 200 forskellige musikere involveret, inklusive all-stars som David Ryan Harris, Larry Goldings,

John Scofield, Joey Waronker, John Mayer, Darren King, Sean Hurley, James Gadson, Darren

Criss, Antwaun Stanley, Judith Hill, Bruno Major, Reeve Carney, Derek Hough, Bill Wurtz, Joey

Dosik, Lee Sklar, Joe Bonamassa, Theo Katzman, Rachael Price, Lizzy McAlpine, and Joshua Radin, for blot at nævne nogle få..

I 2024 rammer Scary Pockets verdens livescener med deres fede funk, hvor bandet vil bestå af Ryan Lerman (medstifter og guitarist) samt et udvalg af fanfavoritter fra det roterende hold af musikere. Danske fans kan nu ligeledes glæde sig til liveoplevelsen, som kommer til Pumpehuset i København til februar.