Skip to content
Show Me The Body
Show Me The Body

Show Me The Body, den hæsblæsende hardcore-trio fra New York City, består af Julian Cashwan Pratt (banjo og vokal), Harlan Steed (bas) og Jackie McDermott (trommer). Siden 2015 har bandet revolutioneret DIY-scenen i NYC med alternative rum for ungdommen og har udvidet deres rækkevidde globalt gennem intense live shows og deres CORPUS NYC-platform.

Deres seneste studiealbum, “Trouble the Water,” repræsenterer kulminationen af næsten et årti med kamp mod New York Citys strukturelle ligegyldighed. Det er en kraftfuld opfordring til et globalt fællesskab om at omfavne betydningen af familieopbygning og transformation. Albummet hylder New Yorks ånd og lyden af byens mennesker og subkulturer. Med Pratts fængslende poesi og Steeds elektroniske eksperimenter, viser bandet sig fra deres mest autentiske side.

Optaget i deres eget CORPUS Studios i Long Island City med producer Arthur Rizik, trækker “Trouble the Water” på urkraften fra kollektiv bevægelse og samhørighed. Tidligere har bandet modtaget anerkendelse for albummet “Dog Whistle” (2019), der blev rost af NME som en hyldest til det fællesskab, der er hjerteblodet i Show Me The Body, kombineret med den rå lyd, der gør dem til et unikt opråb på punkscenen.

Show Me The Body har siden 2015 udvidet deres indflydelse til et uafhængigt pladeselskab, et optagestudie og en platform for fællesskabsorganisering. Deres seneste “Half-A-USA” turné og “In Broad Daylight” festivaler i New York og Los Angeles cementerer deres status som banebrydende aktører, der fortsat skubber til grænserne for hardcore-genren.