Skip to content
Steph Strings
Steph Strings

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Steph Strings bringer sit blærede strengunivers til Danmark

Steph Strings er en australsk singer-songwriter fra Melbourne. Hendes inspirationskilder tæller navne som John Butler Trio, Kim Churchill og Ziggy Alberts, hvilket hendes overbevisende historiefortællinger og guitar fingerspil tilsat percussion, Celtic, blues og folk vidner om.

 

Hendes musik og tilstedeværelse på scenen har allerede betaget publikummer i hele verden. Efter udgivelsen af EP’en LION i 2023 har Steph turneret i både ind – og udland, hvor hun har udsolgt koncerter i Australien, UK, Europa og Canada. Steph har ligeledes været med The Cat Empire på landevejen på deres Europaturné i 2023, samt som support for Vance Joy.

 

Steph har i 2024 netop overstået sin egen headliner Europaturné, og til efteråret er hun klar til igen at fortrylle publikummer i vores verdenshjørne med sit blærede guitarspil og fintslebede folkede sange, når hun besøger Lille VEGA i København.