Skip to content
Sungazer
Sungazer

Sungazer bringer deres progressive fusionsjazz til Pumpehuset

 Oprindeligt dannet i Brooklyn i 2014, har duoen Sungazer bragt deres unikke blanding af hårdtslående fusionsjazz, 8-bit, progressiv rock og EDM til publikum i over hele USA og Europa i et årti.

Sungazer udforsker det menneskelige element i improvisationen og inden for rammerne af moderne elektronisk musik. Spændende, hårdtslående og aldrig forudsigeligt, fortsætter Sungazer med at skabe et univers, der har sigte langt ind i det 21. århundrede, hvilket de cementerede på deres første EP’er Sungazer, Vol.1 og Vol. 2.

I 2021 udgav de deres debutalbummet, Perihelion. Den længe ventede debut-LP udforsker tid og grænseområderne mellem jazzimprovisation og moderne elektronisk musik.

Albummet blev co-produceret og mixet af Simon Grove (Plini, Protest The Hero, Intervals) og bød på en eklektisk gruppe af gæstemusikere, herunder Joshua de la Victoria, Hannah Sumner, Jae Soto, Tom Monda (Thank You Scientist), Shubh Saran, Jared Yee, Christian Li, Zac Zinger, Brian Plautz (Aberdeen), Brian Krock (Big Heart Machine) og the Resonance Collective.

På albumturnéen gav de blandt andet en udsolgt koncert på Loppen i København i 2022, og i 2024 er de klar til igen at scene livescener rundt om i verden til de fjerne musikgalakser. Kom med på den musikalske rejse i Pumpehuset 27. oktober.