Skip to content
The Rose - DUSK TO DAWN World Tour

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Den populære K-pop gruppe The Rose vender tilbage til Danmark

Tidligere på året spillede The Rose en koncert i Amager Bio, der blev udsolgt på ingen tid. Næste år vender det koreanske poprock band tilbage til København, og denne gang kan endnu flere fans komme med, når de indtager TAP1 7. marts.

Drevet af en urokkelig dedikation til deres fans og med gruppens ubrydelige bånd og venskab, fortsætter The Rose med at flytte egne kunstneriske grænser og tryllebinde publikum over hele kloden med deres dragende musik og uforglemmelige shows.

Gruppen er aktuel med deres længeventede andet studiealbum DUAL, som de tager på turné med næste år. Albummet følger op deres succesfulde debut HEAL fra 2022, som banede vejen for The Roses første store verdensturné HEAL TOGETHER World Tour og markerede ligeledes deres længeventede comeback efter to års pause, hvor medlemmerne har aftjent deres værnepligt i det koreanske militær.

DUAL tager The Rose deres musik til nye højder og udforsker balancen mellem lyse og mørke elementer og væver ubesværet følelser og lydlandskaber sammen, der indfanger essensen, der definerer deres musik.

The Rose består af de fire medlemmer Woosung (vokal, guitar), Dojoon (vokal, keyboard), Hajoon (trommer) og Jaehyeong (bas). Debuthittet ”Sorry” fra 2017 sikrede dem en plads på Billboards liste over ”New K-Pop Artists to Watch”, og de ramte ligeledes Billboards top 10 med EP’erne Dawn og Void. Sidstnævnte gik ligeledes nummer et på iTunes’ K-Pop Album Chart, og understregede gruppens dominans som et af de hurtigst accelererende navne på internettet.

I februar gav The Rose en bragende udsolgt koncert i Amager Bio, og næste år er de tilbage i København på deres nye DAWN TO DUSK Tour, og denne gang kan endnu flere af deres danske fans opleve K-pop gruppen live, når de indtager TAP1 til foråret.