Skip to content
Tinashe
Tinashe

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

R&B-stjernen Tinashe gæster Danmark med sommerkoncert på VEGA

  1. juni gæster R&B-sangerinde og producer Tinashe VEGA med en hed hitparade af en koncertoplevelse.

Chancerne er, at du har stiftet bekendtskab med Tinashes musik de seneste år, også uden selv at være klar over det. Gang på gang dukker den multitalentfulde sangerinde og sangskriver op på samarbejder med nogle af tidens største artister – heriblandt Kaytranada, Nick Jonas, Calvin Harris, Chris Brown og særligt Schoolboy Q, med deres gigantiske hit ”2 On”, der gik dobbeltplatin ved udgivelsen og var med til at sende Tinashes debutalbum Aquarius fra 2014 ud i æteren med raketfart.

Albummet gik direkte ind på top-20-listen på Billboard Top 200 og var inkluderet på årsafslutningslister hos prominente medier som Pitchfork, Rolling Stone, Cosmopolitan, Vogue, Stereogum, The Guardian, Vulture og mange flere.

Tinashe er ikke blot en multi-platin certificeret R&B-sangerinde, sangskriver og danser, men begår sig også som producerer, mixer, klipper og instruktør. Som resultat af dette tordner hun forbi udfordringerne på sin vej og tager fuld kontrol over sin uafhængighed som musiker og artist.

“When I started making music, I took it upon myself to learn how to do everything. There are very few female producers and engineers. I want to represent that you can be part of each step in the process. In the more recent years, it’s been a discovery of all the things I can do. There’s a sense of boundlessness and fearlessness. I really developed my instincts, and I trust them.” – Tinashe

Dette har blandt andet mundet ud i hendes seneste og femte studiealbum 333 fra 2021, som Tinashe har udgivet gennem sit eget pladeselskab Tinashe Music. Et album der på raffineret vis blander forførerende R&B og edgy pop, med en elektronisk følsomhed og beats til at sætte gang i de sene nattefester. Albummet fik også varme modtagelser fra musik- og kulturmedier som NME, Pitchfork, Stereogum og Album Of The Year, og cementerede Tinashes status som en af tidens helt store R&B-stjerner.