Skip to content
Zach Bryan
Zach Bryan

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Det storhittende countrytalent Zach Bryan kommer til Danmark

Den amerikanske singer-songwriter havde et af sidste års største gennembrud i USA, Canada og Australien med hittet ”Something In The Orange” – nu er Zach Bryan klar til at indtage verden med en omfattende turné, der bringer ham til Store VEGA i København 30. april.

 

Zach Bryan har sine rødder i den lille by Oologah, Oklahoma, og hvor det for nogle kunstnere kan være en hæmsko at være vokset op i en by med under 1500 indbyggere, er Zach Bryan stolt af sine small town roots, som han har gjort til en del af DNA’et i sin musik.

 

Han har trods sin beskedne alder en 7 år lang karriere i den amerikanske flåde bag sig, og hans gennembrudsøjeblik opstod på sociale medier via videoen til sangen ”Heading South”, som blev optaget på en telefon udenfor flådebarakkerne. I videoen ser man en svedig Zach Bryan en glohed aften krænge sjælen ud til ordene, han havde skrevet kun ti minutter forinden – et øjeblik så autentisk og råt, at videoen hurtigt blev set af millioner af mennesker.

 

Trods den nyslåede country-troubadours internetsucces, var der ikke meget opbakning fra Nashville, der historisk set har haft enorm indflydelse på den mainstream countryscene i USA. Alligevel lykkedes det Zach igen at gå viralt på TikTok med sangen ”Something In The Orange”, der i skrivende stund er blevet streamet næsten 300 millioner gange på Spotify.

 

Sangen er ligeledes at finde på hans album American Heartbreak fra 2022, der gik direkte i top-5 på Billboard 200, og markerede hans major label debut. I januar udgav han singlen ”Dawns” sammen med popsensationen Maggie Rogers, og nu er Zach Bryan klar til at vinde koncertpublikums hjerter i hele verden, når han drager på sin The Burn Burn Burn Tour i 2023. Danske fans kan glæde sig til at opleve ham for første gange herhjemme i Store VEGA til april.