Skip to content
Zack Fox
Zack Fox

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Den amerikanske rapper, komiker og skuespiller, der står bag det virale hit ”Jesus Is The One (I Got Depression)”, kommer til Danmark for første gang denne sommer, hvor han giver koncert i VEGA 19. august.

Multikunstneren Zack Fox har siden starten på sin karriere i 2013 brugt internettet som medie, når han har skulle udtrykke sig kunstnerisk. Det startede på Twitter, hvor han tweetede jokes og genererede tusindvis af følgere under aliaset Bootymath. De efterfølgende år droppede han dog aliaset og udvidede sit kunstneriske repertoire til musik, hvor han blev en del af Awful Recods’ månedlige radioprogram Brug på Red Bull Radio.

I 2017 kom han for alvor på musikverdens læber, efter han illustrerede coveret på sin gode ven Thundercats album Drunk, og spillede med i Flying Lotus’ comedy-gyserfilm Kuso. Året efter udgav Fox sin første single ”Square Up”, der blev produceret af profilerede producer Kenny Beats, der sidenhen er blevet afspillet millioner af gange på tværs af streamingplatforme.

Fox ramte for alvor masserne i 2019, hvor han gæstede Kenny Beats’ YouTube-serie The Cave, og de to sammen lavede sangen ”Jesus Is The One (I Got Depression)” i afsnittet. Nummeret, der egentlig var ment som satire og ikke var planlagt som en reel udgivelse, gik hurtigt viralt og gik nummer et på Spotifys USA’ virale hitliste.