Skip to content
Ziwe
Ziwe

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Comedykometen og internetfænomenet Ziwe kommer til Danmark

Ziwe er en talentfuld komiker, forfatter og skuespiller, der har taget internettet med storm og fanget publikum ikke bare i hjemlandet USA med sin karakteristiske umiddelbare, begavede og fremtrædende kommentarer til emner som etnicitet og politik. For dette er hun ligeledes blevet fremhævet af Forbes Under 30 og har opnået kritikerros hos medier som blandt andre The New York Times, TIME og Variety.

 

Hun har været vært på sit eget A24-producerede late-night variety sketch show Ziwe, hvor hun allerede i showets første sæson havde besøg af prominente gæster som Fran Leibowitz, Gloria Steinem og Stacey Abrams, og sæson 2 havde navne som Chet Hanks, Emily Ratajkowski, Julia Fox, Drew Barrymore og Michael Che på gæstelisten.

 

Hendes friske tilgang til TV-journalistik, som for alvor tog fart på hendes egne social media platforme under pandemien, har sikret hende en plads på listen over TIMEs 100 Next Gen Leaders, og hun er blevet udråbt som en multifaceteret generationsstemme inden for comedy.

 

Talenterne er nemlig mange hos den unge amerikaner, og i 2021 udgav hun tilmed et album med sange fra sit show på Showtime med titlen Ziwe: A Famously Iconic Soundtrack, som er tilgængeligt på Apple Music og Spotify, og hun har planer om at udgive mere musik i de kommende måneder. Hun har ligeledes udgivet en bog, spillet med i flere serier og begyndte comedy-karrieren som praktikant på Comedy Central og blev forfatter på et late-night TV-show som bare 25-årig.

 

I 2024 står den på liveshows i hele verden på The Black Friend Tour, som fans i Danmark ligeledes kan glæde sig til at opleve, når Ziwe besøger Bremen Teater i København til juni.