Skip to content

29 mar. 2022

Festival

Common Ground Festival 2022

Common Ground Festival 2022 løber af stablen, imens vores hovedstad er i fuldt sensommerflor fra 12.-14. august.

Festivalen bringer internationale navne til Danmark på tværs af genrer og præsenterer et alsidigt udvalg af artister på en og samme scene, og dermed skaber en helt unik liveoplevelse, hvor alt fra punk og grime over psych til hyperpop og meget mere vil spille under samme tag til sommer.

Festivalens første år afholdes helt bevidst som en mindre affære, der giver mulighed for at præsentere artister i langt mere intime rammer, end de normalt vil kunne opleves i.

Common Ground Festival afholdes på KPH Volume, hvis helt særlige æstetik og beliggenhed kommer til at bidrage til festivalens DNA. Dog er det på det tredages musikprogram, at festivalen i særdeleshed får lov til at skille sig ud fra andre festivaler i Danmark.

Vi glæder os til at se jer.

Billetsalget starter 31.marts kl.11.00

Flere nyheder

Læs alle nyheder

Flere nyheder

11 maj 2022

SOHN besøger VEGA

Sohn tryllebinder VEGA med vokal vellyd og svævende beats til efteråret.
Læs mere
3 maj 2022

Tove Lo kommer til Danmark

Den svenske stjerne inviterer til popfest i Store VEGA til efteråret
Læs mere
3 maj 2022

All Things Live søger Project Manager

Har du erfaring fra musikbranchen, ild i øjnene og kan have mange bolde i luften? Så er du måske vores nye Project Manager på holdet hos All Things Live Denmark.
Læs mere
12 apr. 2022

Lous and The Yakuza kommer til Danmark

Den hypede sangerinde giver endelig sin første koncert i Danmark til sommer, hvor hun indtager Studie 2 i DR Koncerthuset
Læs mere
5 apr. 2022

Father John Misty besøger København med nyt album

Med fremragende anmeldelser fra sit sidste besøg i København i 2018, vender indie-faderen tilbage til den danske hovedstad næste forår og indtager K.B. Hallen 2. marts 2023.
Læs mere
1 apr. 2022

Lasse Skriver tager på DK tour

Billetterne til Lasse Skrivers første koncert på Ideal Bar i VEGA blev revet væk på få timer. Nu rykker den koncert i Lille Vega og det unge talent er også klar med koncerter lande...
Læs mere
31 mar. 2022

Vil I se vores smukke navler?

Makkerparret Martin Johannes Larsen og Rasmus Wallbridge er klar med en landsdækkende standup tour i efteråret. Men er de klar?
Læs mere
29 mar. 2022

Common Ground Festival 2022

Byd velkommen til Københavns nye festival; Common Ground Festival.
Læs mere
Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på nyheder om nye shows, eksklusive presales og spændende konkurrencer.