Skip to content

5 apr. 2022

Koncert

Father John Misty besøger København med nyt album

Father John Misty

Josh Tillman aka. Father John Misty er populær i Danmark, hvor han både har prydet festivalplakater og spillet femstjernede koncerter for udsolgte sale ved tidligere besøg. Nu er den amerikanske folk-crooner klar med sit nye album og en Europa tour, der bringer ham forbi København i 2023.

På fredag 8. april udkommer Father John Mistys femte album Chloë and The Next 20th Century. Albummet er det første i tre et halvt år og følger op på det anmelderroste 2018 album God’s Favorite Costumer. Fans har allerede fået en delikat forsmag på albummet med fire singler, og kan derfor se frem til at tilbede Tillman til helt ny musik samt sange fra hans guddommelige bagkatalog, når Father John Misty gør audiens i Danmark i 2023.

Billetsalget starter 8. april kl.10

Er du tilmeldt vores nyhedsbrev eller tilmelder dig inden 6. april kl.23.59, vil du modtage et link til presale og springe billetkøen over.

Flere nyheder

Læs alle nyheder

Flere nyheder

11 maj 2022

SOHN besøger VEGA

Sohn tryllebinder VEGA med vokal vellyd og svævende beats til efteråret.
Læs mere
3 maj 2022

Tove Lo kommer til Danmark

Den svenske stjerne inviterer til popfest i Store VEGA til efteråret
Læs mere
3 maj 2022

All Things Live søger Project Manager

Har du erfaring fra musikbranchen, ild i øjnene og kan have mange bolde i luften? Så er du måske vores nye Project Manager på holdet hos All Things Live Denmark.
Læs mere
12 apr. 2022

Lous and The Yakuza kommer til Danmark

Den hypede sangerinde giver endelig sin første koncert i Danmark til sommer, hvor hun indtager Studie 2 i DR Koncerthuset
Læs mere
5 apr. 2022

Father John Misty besøger København med nyt album

Med fremragende anmeldelser fra sit sidste besøg i København i 2018, vender indie-faderen tilbage til den danske hovedstad næste forår og indtager K.B. Hallen 2. marts 2023.
Læs mere
1 apr. 2022

Lasse Skriver tager på DK tour

Billetterne til Lasse Skrivers første koncert på Ideal Bar i VEGA blev revet væk på få timer. Nu rykker den koncert i Lille Vega og det unge talent er også klar med koncerter lande...
Læs mere
31 mar. 2022

Vil I se vores smukke navler?

Makkerparret Martin Johannes Larsen og Rasmus Wallbridge er klar med en landsdækkende standup tour i efteråret. Men er de klar?
Læs mere
29 mar. 2022

Common Ground Festival 2022

Byd velkommen til Københavns nye festival; Common Ground Festival.
Læs mere
Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på nyheder om nye shows, eksklusive presales og spændende konkurrencer.