Skip to content

11 maj 2022

Koncert

SOHN besøger VEGA

SOHN

Det er efterhånden fem år siden, publikum senest kunne opleve den engelske producer og sangskriver SOHN på dansk jord, da han tryllebandt Studie 2 i DR Koncerthuset med vokal vellyd svævende ovenpå hans abstrakte elektroniske beats. Den 6. september er han endelig tilbage, når han gæster Store VEGA i København.

I dag udgiver SOHN sin helt nye følelsesladede single ”Figureskating, Neusiedlersee”, der er inspireret af Tom Waits-sangen ”Alice” og opkaldt efter en sø i Østrig, hvor han i dag er bosat. Nummeret er et længselsfuldt tilbageblik på tidligere forhold og forventningspresset over at opretholde intensiteten af den tidlige tiltrækning.

Danske fans kan altså glæde sig til at blive ført afsted til planeten SOHN til lyden af både hans solide bagkatalog og helt nye sange i Vega til september.

Billetsalget starter fredag 13. maj kl.10.00

Flere nyheder

Læs alle nyheder

Flere nyheder

11 maj 2022

SOHN besøger VEGA

Sohn tryllebinder VEGA med vokal vellyd og svævende beats til efteråret.
Læs mere
3 maj 2022

Tove Lo kommer til Danmark

Den svenske stjerne inviterer til popfest i Store VEGA til efteråret
Læs mere
3 maj 2022

All Things Live søger Project Manager

Har du erfaring fra musikbranchen, ild i øjnene og kan have mange bolde i luften? Så er du måske vores nye Project Manager på holdet hos All Things Live Denmark.
Læs mere
12 apr. 2022

Lous and The Yakuza kommer til Danmark

Den hypede sangerinde giver endelig sin første koncert i Danmark til sommer, hvor hun indtager Studie 2 i DR Koncerthuset
Læs mere
5 apr. 2022

Father John Misty besøger København med nyt album

Med fremragende anmeldelser fra sit sidste besøg i København i 2018, vender indie-faderen tilbage til den danske hovedstad næste forår og indtager K.B. Hallen 2. marts 2023.
Læs mere
1 apr. 2022

Lasse Skriver tager på DK tour

Billetterne til Lasse Skrivers første koncert på Ideal Bar i VEGA blev revet væk på få timer. Nu rykker den koncert i Lille Vega og det unge talent er også klar med koncerter lande...
Læs mere
31 mar. 2022

Vil I se vores smukke navler?

Makkerparret Martin Johannes Larsen og Rasmus Wallbridge er klar med en landsdækkende standup tour i efteråret. Men er de klar?
Læs mere
29 mar. 2022

Common Ground Festival 2022

Byd velkommen til Københavns nye festival; Common Ground Festival.
Læs mere
Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på nyheder om nye shows, eksklusive presales og spændende konkurrencer.