Skip to content

10 sep. 2024

Koncert

TOTO kommer til Danmark

TOTO giver to danske koncerter i 2025

Toto er klar til igen at bringe hitparade til Danmark. Det legendariske amerikanske band, anført af Steve Lukather og Joseph Williams, har opnået milepælen diamond certificering af deres udødelige evergreen ”Africa”, som de fejrer med en stor turné rundt i Europa i 2025.

Når bandet spiller i Danmark, har de fået for vane at starte folkefest og fællessang, og ikke mindst blive hyldet med stjerneregn hos både publikum og anmeldere. Deres kommende to koncerter i Danmark i 2025 bliver ingen undtagelse, når Toto i fornemt selskab med verdensstjernen Christopher Cross som special guest.

Mere info & billetter HER

Flere nyheder

Læs alle nyheder

Flere nyheder

4 okt. 2024

All Things Live søger praktikant til agency

Har du lyst til at prøve kræfter med musikbranchen, ild i øjnene og kan have mange bolde i luften? Så er du måske vores nye praktikant til den danske musikafdeling hos All Things...
Læs mere
17 sep. 2024

Father John Misty kommer til Danmark

Indie royalty til København - Father John Misty annoncerer storslået koncert i Den Kongelige Opera lørdag 5. april 2025.
Læs mere
10 sep. 2024

TOTO kommer til Danmark

Trommerne ekkoer igen over Danmark! Toto aka The Dogz Of Oz og danskerne kan ikke trækkes væk fra hinanden. Derfor vender det amerikanske rockband tilbage i 2025, hvor de indtager ...
Læs mere
18 jun. 2024

Stjernekomikeren Jimmy Carr giver et ekstra show i København

Den prisvindende komiker og tv-værts show tilføjer et ekstra show i Falkoner Salen 4. april.
Læs mere
27 maj 2024

Legendariske Sir Rod Stewart kommer til Herning

Den prisvindende britiske pop-veteran forsøder den allerede søde juletid med en koncert i Jyske Bank Boxen i Herning, som han besøger til december på sin ”Live in Concert - One Las...
Læs mere
13 maj 2024

Childish Gambino kommer til Danmark!

Multikunstneren Donald Glover giver endelig koncert i Danmark, når han bringer Childish Gambino til Royal Arena på sin "The New World Tour".
Læs mere
8 maj 2024

Ventetiden er forbi! K-pop sensationen NCT DREAM kommer til Danmark for første gang

Det sydkoreanske boyband besøger Royal Arena med den eneste koncert i Skandinaven 3. november.
Læs mere
6 maj 2024

Stjernekomikeren Jimmy Carr kommer til København

Den prisvindende komiker og tv-vært er atter klar til at få verden til at grine, når han tager på tour med sit nye show, som han kommer forbi Falkoner Salen med i foråret 2025.
Læs mere
Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på nyheder om nye shows, eksklusive presales og spændende konkurrencer.